Zaim Šibić je naš kandidat za odbornika Skupštine grada Banjaluka

U okviru naše kandidatske liste nalazi se na poziciji broj 4

“Rođen sam i odrastao na obali našeg Vrbasa. Svoju mladost sam proveo po alejama, naseljima i obližnjim izletištima našeg voljenog grada Banjaluke, gdje sam ujedno i završio svoje školovanje. Sve što sam stekao u životu, od rođenja, pa do svoje mirovine, dugujem svom voljenom gradu i uvijek sam mu se vraćao. U ovom najdražem gradu postao sam otac dvije uspješne kćerke, od kojih danas imam i četvero unučića. Po struci sam ekonomista, a radio sam kao poslovođa u KTK Visoko i Domus Rijeka, a bio sam i šef domaće prodaje i izvoza u BLIK Banjaluka. Jedan period života sam proveo u SAD, gdje sam radio na održavanju stambenih i komercijalnih objekata. Danas svoje penzionerske dane provodim sa prijateljima iz djetinjstva i dobrim ljudima koje sam upoznao kroz našu zajedničku borbu Pravda za Davida.

Poslije one sramne konferencije MUP-a, svi ljudi koji razmišljaju svojom glavom, osjećali su da trebaju izaći i dati podršku roditeljima ubijenog Davida. Ja sam dio ove borbe cijelim svojim srcem, a ušao sam u stranku iz prostog razloga da pomognem tim ljudima. Mi jedino kroz političku borbu možemo nešto postići i promijeniti u ovom bespravnom sistemu, pa prvenstveno iz tog razloga sam i prihvatio da budem kandidat stranke Pokret Pravde.”

Vezani članci

Kao vječna sramota crvenog režima u Banjaluci ostaće dan 21.1.2019. godine kada su nečasni pripadnici policije uhapsili nedužnog Zaima Šibića koji je samo stajao na Trgu Krajine.

Kao vječna sramota crvenog režima u Banjaluci ostaće dan 7.7.2020. godine kada su nečasni pripadnici policije uhapsili nedužnog Zaima Šibića.